A due passi dal Pizzo Genel 1
A due passi dal Pizzo Oda 2
A due passi dal Pizzo Oda 3

A due passi dal Pizzo

Gallipoli / İtalya

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)15-21
Çıkış (Check-out)10
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Kasım - 31 Mart döneminde, 7 geceye kadar EUR 0.00 kişi başı, gecelik. Bu vergi 16 yaş yaşından küçük çocuklar için uygulanmamaktadır.
  • Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Nisan - 31 Ekim döneminde, 7 geceye kadar EUR 1.50 kişi başı, gecelik. Bu vergi 16 yaş yaşından küçük çocuklar için uygulanmamaktadır.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Kontinental kahvaltı kişi başına 10 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir
  • Evcil hayvan ücreti: konaklama yeri başına, günlük 25 EUR.
  • Rehber hayvanlar ücretten muaftır
Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Misafirlerin beşik/bebek yatağı rezervasyonu için bu konaklama yeriyle önceden iletişime geçmesi gerekir
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Resepsiyon her gün 8 - 21 arasında açıktır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 48 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon sınırlı saatlerde hizmet vermektedir.

Otel Hakkında


Misafirler için 10 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.


Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı vardır.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Ionian Sea - 1 km / 0,6 mi
Cavalli Plajı - 1,8 km / 1,1 mi
Marina di Mancarversa Plajı - 1,9 km / 1,2 mi
Punta Suina Plajı - 3,4 km / 2,1 mi
Punta Pizzo Plajı - 4,1 km / 2,5 mi
San Marco Meydanı - 4,3 km / 2,7 mi
Suda Kulesi - 4,4 km / 2,7 mi
Baia Verde Plajı - 5,6 km / 3,5 mi
Samsara Plajı - 5,8 km / 3,6 mi
Dolceria Causo - 10,1 km / 6,3 mi
Parco Gondar - 10,5 km / 6,5 mi
Baia dei Diavoli - 10,9 km / 6,8 mi
Farmacia Provenzana - 11,9 km / 7,4 mi
Hz. İsa Kilisesi - 12,1 km / 7,5 mi
Gallipoli Rum Çeşmesi - 12,5 km / 7,8 mi

En yakın havaalanı Brindisi (BDS-Papola Casale) - 90,9 km / 56,5 mi


Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.


Restoranda A due passi dal Pizzo misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere her gün 8 ve 10 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.


Cavalli Plajı yakınında


Gallipoli bölgesindeki A due passi dal Pizzo konaklamanızda, Baia Verde Plajı ve Cavalli Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Santa Maria al Bagno Plajı ile 13,3 mi (21,4 km) ve Ionian Sea ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Otel Konumu
A due passi dal Pizzo
SP215 Gallipoli 73014 IT