- Ana Sayfa
- Kittila Otelleri
- Break Sokos Hotel Levi


Break Sokos Hotel Levi
Oda Seçenekleri

- Valesiz otopark ücreti: günlük 17 EUR.
- Evcil hayvan ücreti: konaklama yeri başına, gecelik 15 EUR.
- Rehber hayvanlar ücretten muaftır
- Geç çıkış ücreti: 10 EUR (müsai
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü, duman dedektörü ve ilk yardım çantası yer almaktadır
Otel Hakkında
202 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sauna, spor salonu ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve kayak dolabı sunulmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Levi Tourist Office - 0,1 km / 0,1 mi
Eturinne, Levi - 0,1 km / 0,1 mi
Market Square, Levi - 0,1 km / 0,1 mi
Levi Kayak Merkezi - 0,2 km / 0,1 mi
Crazy Reindeer Arena - 0,4 km / 0,2 mi
Levi Express Cabin Lift - 0,4 km / 0,3 mi
Samiland - 1,3 km / 0,8 mi
ICIUM Wonderworld of Ice - 2,9 km / 1,8 mi
Gondoli 2000 - 3,3 km / 2 mi
Einari Junttila Sanat Müzesi - 18,9 km / 11,7 mi
Kittila Yerel Tarih ve Ekoloji Müzesi - 22,5 km / 14 mi
Jerisjärvi Gölü - 32,4 km / 20,2 mi
Pallas-Yllastunturi Ulusal Parkı - 42,7 km / 26,5 mi
Sarestoniemi Müzesi - 47,8 km / 29,7 mi
Tercih edilen havaalanı Break Sokos Hotel Levi Kittila (KTT) - 13,7 km / 8,5 mi mesafede
Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Kittila bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 0 ayak kare alanda konferans alanı ve 2 toplantı odası sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.
Kiisa yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7 ve 10 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Market Square, Levi yakınında
Break Sokos Hotel Levi misafirlere Kittila bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Levi Kayak Merkezi ve Levi Tourist Office ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Eturinne, Levi ile 0,1 mi (0,1 km) ve Market Square, Levi ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.