- Ana Sayfa
- Binz Otelleri
- CERES am Meer


CERES am Meer
Oda Seçenekleri

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir:
- Şehir vergisi uygulanır: kişi başı, gecelik 3.40 EUR. Bu vergi 3 yaş yaş altı çocuklar için geçerli değildir.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
- Zengin kahvaltı kişi başına 38 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir
- Valeli otopark ücreti: gecelik 28.00 EUR.
- Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, gecelik 45 EUR.
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında ilk yardım çantası yer almaktadır
Otel Hakkında
Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 37 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.
Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Golf sahasında antreman yaptıktan sonra kapalı havuz ve sauna dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Islands of the Baltic Sea - 0,1 km / 0,1 mi
Güney Doğu Ruegen Biyosfer Koruma Alanı - 0,1 km / 0,1 mi
Binz İskelesi - 0,1 km / 0,1 mi
Binz Plajı - 0,1 km / 0,1 mi
Kurhaus Binz - 0,3 km / 0,2 mi
Strandpromenade - 0,4 km / 0,2 mi
Macht Urlaub - 0,4 km / 0,2 mi
Schmachter Gölü Gezinti Yolu - 0,5 km / 0,3 mi
Hundestrand - 0,8 km / 0,5 mi
Ostseebad Binz Müzesi - 1 km / 0,6 mi
Granitz Av Konutu - 3,3 km / 2 mi
Prora Kompleksi - 4,1 km / 2,6 mi
Erlebnismuseum Wasserwelt - 4,7 km / 3 mi
Rügen museum and East-German army museum Prora - 5,3 km / 3,3 mi
KdF museum in Prora - 5,3 km / 3,3 mi
En yakın havaalanları:
Peenemuende (PEF) - 133,1 km / 82,7 mi
Rostock (RLG-Laage) - 159,1 km / 98,9 mi
Lübeck Havalimanı (LBC) - 250,6 km / 155,7 mi
Hamburg Havaalanı (HAM) - 321,6 km / 199,9 mi
Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.
Bölgesel mutfak alanında uzman olan Haco by the Sea yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 2 plaj barı bulunmaktadır. Misafirlere her gün 07.30 ve 11 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Binz Plajı yakınında
A-ROSA Collection Hotel Ceres am Meer konaklamanızda, Binz merkezinde, Güney Doğu Ruegen Biyosfer Koruma Alanı yakınında ve Strandpromenade ile 5 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Sellin İskelesi ile 12,9 km (8 mi) ve Sassnitz Limanı ile 13,3 km (8,3 mi) mesafede.