Setur Logo
Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Hostal Tongo Reef Genel 1
Hostal Tongo Reef Genel 2
Hostal Tongo Reef Oda 3

Hostal Tongo Reef

Puerto Baquerizo Moreno / Ekvator

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)10.30-17
Çıkış (Check-out)9
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir:

  • Ekvador katma değer vergisi (%15). Ülkede yerleşik olmayan ve geçerli bir pasaport ile turist vizesi ibraz eden misafirler vergi iadesi için uygun bulunabilir. Bununla birlikte, ülkede yerleşik olmayan misafirler paket rezervasyonlarda katma değer vergisinden (%15) muaf tutulabilir.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına (tek yön) 20 USD.
  • Her çocuk için havaalanı ulaşım servisi ücreti: 20 USD (tek yön).
  • Kredi kartıyla yapılan ödemelerden yü
Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Ekstra harcamaları ödemek için otele girişte kullanılan kredi kartının üzerindeki isim, oda rezervasyonundaki ilk isim olmalıdır
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü, güvenlik sistemi ve ilk yardım çantası yer almaktadır
Bu konaklama yeri misafirlere havaalanı transfer servisi sunmaktadır (bu hizmet ücretli olabilir). Misafirler seyahate çıkmadan önce rezervasyon onayındaki iletişim bilgilerini kullanarak varış ayrıntılarını konaklama yerine bildirmelidir. Resepsiyon her gün 8 - 17 arasında açıktır. Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 48 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Konaklama yerine saat 17 sonrasında varış yapacak misafirlerin önceden rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeriyle iletişime geçmesi gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon çalışanları varışta misafirleri karşılayacaktır.

Otel Hakkında


Misafirler için LCD televizyon olan 3 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.


Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.


Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.

Galápagos Ulusal Parkı - 0,1 km / 0,1 mi
Playa de Oro Plajı - 0,4 km / 0,3 mi
Malecón San Cristobal - 0,4 km / 0,3 mi
Mann Plajı - 0,7 km / 0,4 mi
Galapagos Tanıtım Merkezi - 0,9 km / 0,5 mi
Charles Darwin Anıtı - 1,1 km / 0,7 mi
Punta Carola Beach - 1,4 km / 0,9 mi
Cerro Tijeretas Viewpoint - 2 km / 1,2 mi
Tijeretas Beach - 2,6 km / 1,6 mi
Loberia Plajı - 2,9 km / 1,8 mi
Cerro Mundo - 6,2 km / 3,9 mi
Isla Lobos - 7,1 km / 4,4 mi
El Junco Gölü - 14,6 km / 9,1 mi
Puerto Chino Plajı - 24,3 km / 15,1 mi

Tercih edilen havaalanı Hostal Tongo Reef San Cristobal (SCY) - 1,4 km / 0,9 mi mesafede


Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.


Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlere her gün 06.30 ve 9 arasında ücretsiz yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.


Malecón San Cristobal yakınında


Hostal Tongo Reef misafirlere Puerto Baquerizo Moreno bölgesinde, plaj yakınında, Galápagos Ulusal Parkı yakınında ve Playa de Oro Plajı ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Malecón San Cristobal ile 0,3 mi (0,5 km) ve Mann Plajı ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Otel Konumu
Hostal Tongo Reef
Calles Jose Vallejo y Gonzalo Morales Barrio las Peñas Puerto Baquerizo Moreno 200102 EC