- Ana Sayfa
- Livorno Otelleri
- Hotel Europa


Hotel Europa
Oda Seçenekleri

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
- Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Ekim - 31 Mart döneminde, 4 geceye kadar EUR 1.50 kişi başı, gecelik. Bu vergi 14 yaş yaşından küçük çocuklar için uygulanmamaktadır.
- Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Nisan - 30 Eylül döneminde, 4 geceye kadar EUR 2.30 kişi başı, gecelik. Bu vergi 14 yaş yaşından küçük çocuklar için uygulanmamaktadır.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
- Havaalanı gidiş geliş servisi ücreti: araç başına (tek yön) 60 EUR.
- Valesiz otopark ücreti: günlük 15.00 EUR.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Yarıyıl tatili sırasında bu otele giriş yapacak misafirler en az 18 yaşında olmalıdır
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir; nakit kabul edilmez
- Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında ilk yardım çantası yer almaktadır
Otel Hakkında
Make yourself at home in one of the 24 air-conditioned rooms featuring minibars and flat-screen televisions. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and digital programming is available for your entertainment. Private bathrooms with showers feature complimentary toiletries and bidets. Conveniences include safes and desks, and housekeeping is provided daily.
Make use of convenient amenities, which include complimentary wireless internet access and concierge services.
Distances are displayed to the nearest 0.1 mile and kilometer.
Cisternino di Citta - 0.1 km / 0.1 mi
Palazzo Grande - 0.3 km / 0.2 mi
Cathedral of Livorno - 0.3 km / 0.2 mi
Piazza della Repubblica - 0.3 km / 0.2 mi
Mercato Nuovo - 0.4 km / 0.2 mi
Chiesa di Santa Caterina - 0.5 km / 0.3 mi
Tempio della Congregazione Olandese Alemanna - 0.5 km / 0.3 mi
Teatro San Marco - 0.5 km / 0.3 mi
Sinagoga Ebraica - 0.6 km / 0.4 mi
Fortezza Nuova - 0.6 km / 0.4 mi
Monumento dei Quattro Mori - 0.7 km / 0.4 mi
Cisternone - 0.8 km / 0.5 mi
Vacanze in barca a vela Isole Eolie - 0.9 km / 0.5 mi
Cimitero degli Inglesi - 1 km / 0.6 mi
Port of Livorno - 1 km / 0.7 mi
The preferred airport for Hotel Europa is Galileo Galilei Airport (PSA) - 25.6 km / 15.9 mi
Featured amenities include a 24-hour front desk, luggage storage, and laundry facilities. A roundtrip airport shuttle is provided for a surcharge (available 24 hours), and self parking (subject to charges) is available onsite.
Grab a bite from the snack bar/deli, or stay in and take advantage of the hotel s room service. Wrap up your day with a drink at the bar/lounge.
Near Port of Livorno
When you stay at Hotel Europa in Livorno, you ll be near the beach, within a 15-minute walk of Port of Livorno and Cisternino di Citta. This hotel is 10.1 mi (16.2 km) from Marina di Pisa Beach and 15.6 mi (25.2 km) from Cisanello Hospital.