- Ana Sayfa
- Aysén Otelleri
- Hotel Loberias del Sur


Hotel Loberias del Sur
Oda Seçenekleri

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Konaklama yerinde sizden Şili katma değer vergisi (%19) alınabilir. Şili de yerleşik olmayıp yabancı bir kart veya banka transferiyle ödeme yapan ve geçerli bir pasaport ile turist vizesi ibraz eden misafirler katma değer vergisinden (%19) muaf tutulabilir.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
- İlave yatak ücreti: günlük 40 USD.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhil olmayabilir, ayrıca ücretler ve depozitolar değişebilir.
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü yer almaktadır
Otel Hakkında
Misafirler için düz ekran televizyon olan 60 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Glaciar Jorge Montt - 15,4 km / 9,6 mi
Şehir Meydanı - 15,5 km / 9,6 mi
Aysen Belediye Binası - 15,5 km / 9,7 mi
Santa Teresita Kilisesi - 15,6 km / 9,7 mi
Tercih edilen havaalanı Hotel Loberias del Sur Balmaceda (BBA) - 133,3 km / 82,8 mi mesafede
Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.
Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 7 ve 10 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Aysén bölgesinde
Aysén bölgesindeki Hotel Loberias del Sur konaklamanızda, Glaciar Jorge Montt ile 9,6 mi (15,4 km) ve Şehir Meydanı ile 9,6 mi (15,5 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Aysen Belediye Binası ile 9,7 mi (15,5 km) ve Santa Teresita Kilisesi ile 9,7 mi (15,6 km) mesafede.