Setur Logo
Setur Servis Turistik A.Ş.
Belge No: 728
Hotel Malta Genel 1
Hotel Malta Genel 2
Hotel Malta Oda 3

Hotel Malta

Meknes / Fas

Oda Seçenekleri

 Oda 1
Fiyatları görmek için tarih seçiniz
Otel Özellikleri
Otel Özellikleri
Giriş-Çıkış ve Önemli Bilgiler
Giriş (Check-in)14-gece yarısı
Çıkış (Check-out)öğlen
Zorunlu Ücretler

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:

  • Şehir vergisi uygulanır: kişi başı, gecelik 1.83 EUR. Bu vergi 12 yaş yaş altı çocuklar için geçerli değildir.

Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.

Opsiyonel Ücretler
  • Kontinental kahvaltı yetişkinler için yaklaşık olarak 5 EUR, çocuklar için 5 EUR ücret karşılığında servis edilmektedir

Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere v

Devamını Oku
Check-in Açıklamaları
  • İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
  • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
  • Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
  • Misafirlerin beşik/bebek yatağı ve portatif/ilave yatak rezervasyonu için bu konaklama yeri ile önceden iletişime geçmesi gerekir
  • Bu konaklama yerinde kredi kartları ve nakit kabul edilmektedir
  • Nakitsiz ödeme imkânı mevcuttur
  • Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında duman dedektörü yer almaktadır
  • Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Giriş işlemleri için misafirlerin varıştan en az 24 saat önce rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yerini araması ve gerekli düzenlemeleri yaptırması gereklidir. Misafirlerin giriş talimatlarını öğrenmek için konaklama yeriyle önceden irtibat kurması gereklidir. Resepsiyon çalışanları konaklama yerine varışta misafirleri karşılayacaktır.

Otel Hakkında


Make yourself at home in one of the 88 guestrooms featuring minibars and plasma televisions. Complimentary wireless internet access keeps you connected, and satellite programming is available for your entertainment. Private bathrooms with bathtubs or showers feature complimentary toiletries and bathrobes. Conveniences include safes and desks, and housekeeping is provided daily.


Make use of convenient amenities such as complimentary wireless internet access, concierge services, and a television in a common area.


Distances are displayed to the nearest 0.1 mile and kilometer.

Institut Francais de Meknes - 0.7 km / 0.5 mi
Dog - 0.9 km / 0.5 mi
Place el-Hedim - 1 km / 0.6 mi
Great Mosque - 1.8 km / 1.1 mi
Mausoleum of Moulay Ismail - 1.9 km / 1.2 mi
Meknes Museum - 1.9 km / 1.2 mi
Bou Inania Medersa - 1.9 km / 1.2 mi
Kobt Souk - 1.9 km / 1.2 mi
El Hedim Square - 1.9 km / 1.2 mi
Bab el-Mansour - 1.9 km / 1.2 mi
Kara Prison - 2 km / 1.2 mi
Royal Golf de Meknès - 2.1 km / 1.3 mi
Dar Jamai Museum - 2.1 km / 1.3 mi
Bab Berrima - 2.3 km / 1.4 mi
Koubbat as-Sufara’ - 2.4 km / 1.5 mi

The nearest major airport is Fes (FEZ-Saiss) - 74.7 km / 46.4 mi


Featured amenities include dry cleaning/laundry services, a 24-hour front desk, and luggage storage. Free self parking is available onsite.


Satisfy your appetite for lunch or dinner at Hotel Malta, a restaurant which specializes in local and international cuisine, or stay in and take advantage of the 24-hour room service. Wrap up your day with a drink at the bar/lounge. Continental breakfasts are available daily from 7 AM to 10 AM for a fee.


In Meknes (Hamria)


A stay at Hotel Malta places you in the heart of Meknes, within a 15-minute walk of Institut Francais de Meknes and Dog. This hotel is 0.6 mi (1 km) from Place el-Hedim and 1.1 mi (1.8 km) from Bou Inania Medersa.

Otel Konumu
Hotel Malta
3, RUE CHARIF EL IDRISSI Meknes 50000 MA