- Ana Sayfa
- Casamicciola Terme Otelleri
- Hotel Nausicaa Palace


Hotel Nausicaa Palace
Oda Seçenekleri

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir:
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
- Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Ekim - 31 Mart döneminde, kişi başı, gecelik 0.00 EUR. Bu vergi 13 yaş yaşından küçük çocuklar için uygulanmamaktadır.
- Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Nisan - 30 Eylül döneminde, kişi başı, gecelik 2.00 EUR. Bu vergi 13 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmamaktadır.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
- Valesiz otopark ücreti: günlük 10 EUR (giriş/çıkış ayrıcalıkları)
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretlere ve depozitolara vergi dâhi
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Gürültüsüz misafir odaları garanti edilmez
- Hazırlıklı olun: Seyahat etmeden önce bu konaklama yeri için uygulanmakta olan en güncel COVID-19 seyahat gerekliliklerini ve önlemlerini kontrol edin.
Otel Hakkında
70 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
3 açık yüzme havuzu ile keyif sürün veya spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Campanian Archipelago - 0,1 km / 0,1 mi
Belliazzi Termal Kaplıcaları - 0,1 km / 0,1 mi
Gaeta Körfezi - 1,6 km / 1 mi
Marina of Pithaecusa - 2,1 km / 1,3 mi
Castiglione Termal Parkı - 2,2 km / 1,3 mi
Museo Archeologico di Pithecusae - 2,3 km / 1,5 mi
Spiaggia del Fungo - 2,5 km / 1,5 mi
Museo di Santa Restituta - 2,9 km / 1,8 mi
Museo Angelo Rizzoli - 2,9 km / 1,8 mi
Villa Arbusto Müzesi - 2,9 km / 1,8 mi
Varulo Beach - 3,2 km / 2 mi
İngiliz Plajı - 3,3 km / 2 mi
Negombo Termal Park - 3,4 km / 2,1 mi
Ischia Limanı - 3,5 km / 2,2 mi
San Montano Plajı - 3,7 km / 2,3 mi
En yakın havaalanı Naples Uluslararası Havalimanı (NAP) - 139,8 km / 86,9 mi
Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.
Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.3 ve 9.3 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Ischia Limanı yakınında
Casamicciola Terme bölgesindeki Hotel Nausicaa Palace konaklamanızda, Ischia Limanı ve Campanian Archipelago ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Belliazzi Termal Kaplıcaları ile 0,1 mi (0,1 km) ve Gaeta Körfezi ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.