- Ana Sayfa
- Karachi Otelleri
- Hotel Second Home


Hotel Second Home
Oda Seçenekleri

- Evcil hayvan depozitosu: konaklama başına 2000 PKR.
- Erken giriş ücreti: 250 PKR (müsaitlik durumuna bağlıdır).
- İlave yatak ücreti: günlük 700.0 PKR.
Yukarıdaki
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Kültürel normların ve misafir politikalarının ülkeye ve konaklama yerine göre farklılık gösterebileceğini lütfen unutmayın. Burada listelenen politikalar konaklama yeri tarafından sağlanmıştır.
Otel Hakkında
11 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz internet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize emanet kasası ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.
Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve kuaför gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Karaçi Üniversitesi - 10,6 km / 6,6 mi
NED Mühendislik ve Teknoloji Üniversitesi - 12,3 km / 7,7 mi
Karaçi Savaş Mezarlığı - 12,4 km / 7,7 mi
Sindbad s Wonderland - 12,5 km / 7,8 mi
Pakistan Denizcilik Müzesi - 12,8 km / 8 mi
Chaukhandi Mezarları - 13,8 km / 8,6 mi
Ulusal Stadyum - 14,4 km / 8,9 mi
Pakistan Hava Kuvvetleri Müzesi - 14,4 km / 9 mi
Hill Park - 14,9 km / 9,3 mi
Flag Staff House - 18,2 km / 11,3 mi
Pakistan Hokey Kulübü - 18,3 km / 11,4 mi
Tooba Mosque - 18,5 km / 11,5 mi
Mazar-e-Quaid - 18,6 km / 11,6 mi
Quaid-i-Azam Mausoleum - 18,6 km / 11,6 mi
DHA Karachi Genel Müdürlüğü - 18,7 km / 11,6 mi
Tercih edilen havaalanı Hotel Second Home Karaçi (KHI-Cinnah Uluslararası) - 5,5 km / 3,4 mi mesafede
Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.
Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7 ve 9 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Karachi bölgesinde
Karachi bölgesindeki Hotel Second Home konaklamanızda Karaçi Üniversitesi ve NED Mühendislik ve Teknoloji Üniversitesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Karaçi Savaş Mezarlığı ile 7,7 mi (12,4 km) ve Sindbad s Wonderland ile 7,8 mi (12,5 km) mesafede.