- Ana Sayfa
- Fasano Otelleri
- La Torre di Monsignore 12 2


La Torre di Monsignore 12 2
Oda Seçenekleri

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Ocak - 31 Mart arasında, 7 geceye kadar, kişi başı, gecelik 0.00 EUR. Bu vergi 12 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 1 Nisan - 14 Haziran arasında, 7 geceye kadar, kişi başı, gecelik, 1.50 EUR. Bu vergi 12 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 15 Haziran - 15 Ekim arasında, 7 geceye kadar kişi başı, gecelik 2.00 EUR. Bu vergi 12 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır: 16 Ekim - 31 Aralık arasında, 7 geceye kadar kişi başı, gecelik 1.50 EUR. Bu vergi 12 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmaz.
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları kabul edilmektedir
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde karbonmonoksit dedektörü olup olmadığını bildirmemiştir; seyahat ederken yanınızda taşınabilir bir dedektör getirebilirsiniz.
- Konaklama yeri yöneticisi, konaklama yerinde bir duman dedektörü olup olmadığını belirtmemiştir
- Bu konaklama yeri profesyonel bir şekilde temizlenir
Otel Hakkında
Make yourself comfortable in your villa.
Take in the views from a garden and make use of amenities such as complimentary wireless internet access and barbecue grills.
Distances are displayed to the nearest 0.1 mile and kilometer.
Museo della Casa alla Fasanese - 6.4 km / 4 mi
Torre Canne Lighthouse - 7.3 km / 4.5 mi
Dolmen of Montalbano - 8 km / 5 mi
Torre Canne Beach - 8.3 km / 5.1 mi
Casa del Parco Naturale Regionale delle Dune Costiere - 10.7 km / 6.6 mi
San Domenico Golf Club - 11.6 km / 7.2 mi
Norman Swabian Tower - 12.1 km / 7.5 mi
Bishop s Palace - 12.1 km / 7.5 mi
Church of San Nicola Patara - 12.1 km / 7.5 mi
River Beach Morelli - 12.2 km / 7.6 mi
Zoosafari - 12.3 km / 7.6 mi
EuroSport Casalini 2001 - 12.5 km / 7.8 mi
Egnazia Archeological Museum - 12.7 km / 7.9 mi
Spiagge di Savelletri - 12.7 km / 7.9 mi
Egnazia - 13.8 km / 8.6 mi
The nearest major airport is Papola Casale Airport (BDS) - 53.7 km / 33.4 mi
In Fasano
With a stay at this villa in Fasano, you ll be within a 15-minute drive of Torre Canne Beach and Torre Canne Lighthouse. This villa is 7.6 mi (12.3 km) from Zoosafari and 13.6 mi (21.8 km) from The Trulli of Alberobello.