- Ana Sayfa
- Weggis Otelleri
- Seehof Hotel Du Lac


Seehof Hotel Du Lac
Oda Seçenekleri

Sizden konaklama yerinde şu ücretleri ödemeniz istenecektir. Ücretlere geçerli vergiler dâhil olabilir:
- Şehir tarafından vergi alınmaktadır ve bu vergi konaklama yerinde ödenmektedir. Vergi sezonluk olarak değişmektedir ve tüm yıl boyunca uygulanmayabilir. Başka muafiyet durumları veya indirimler olabilir. Daha fazla bilgi için lütfen rezervasyon sonrasında alınan rezervasyon onayındaki bilgileri kullanarak konaklama yeri ile irtibat kurun.
- Şehir vergisi alınmaktadır: 16 Ekim - 31 Mart döneminde, kişi başı, gecelik 2.70 CHF. Bu vergi 12 yaş yaşından küçük çocuklar için uygulanmamaktadır.
- Şehir vergisi alınmaktadır: 1 Nisan - 15 Ekim döneminde, kişi başı, gecelik 4.20 CHF. Bu vergi 12 yaş yaşından küçük çocuklardan alınmamaktadır.
- Turizm ücreti: kişi başı, gecelik 1.00 CHF
Konaklama yerinin bize bildirdiği tüm ücretleri dâhil ettik.
- Yakında ücretli otopark: günlük 6 CHF (2953 fit mesafede)
- Evcil hayvan ücreti: evcil hayvan başına, günlük 15 CHF.
Yukarıdaki liste tüm bilgileri içermeyebilir. Ücretler
- İlave yatak ücreti alınabilir ve bu ücret, konaklama yeri politikasına göre değişiklik gösterebilir
- Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmi kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik ve kredi kartı, banka kartı veya nakit depozito gerekebilir
- Özel talepler, otele giriş sırasında müsaitlik durumuna bağlıdır ve ek ödeme gerektirebilir. Özel talepler garanti edilemez
- Bu konaklama yerinde kredi kartları, banka kartları ve nakit kabul edilmektedir
- Bu konaklama yerindeki güvenlik özellikleri arasında yangın söndürücü, duman dedektörü, ilk yardım çantası ve dış mekan ışıklandırması yer almaktadır
Otel Hakkında
Misafirler için düz ekran televizyon olan 22 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz internet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.
Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca tur/bilet desteği ve banket salonu sunulmaktadır.
Uzaklıklar en yakın 0.1 mil ve kilometre değerine yuvarlanarak gösterilmektedir.
Uferpromenade Weggis - 0,3 km / 0,2 mi
Weggis Feribot İskelesi - 0,3 km / 0,2 mi
Weggis Teleferiği - 0,5 km / 0,3 mi
Pfarrkirche St. Maria Weggis - 0,7 km / 0,4 mi
Vitznau Ferry Terminal - 5,7 km / 3,6 mi
Wissifluh Teleferiği - 6 km / 3,7 mi
Wissifluhbahn - 6 km / 3,7 mi
Kuessnacht am Rigi Teleferiği - 6,3 km / 3,9 mi
Zug Gölü - 11 km / 6,8 mi
Gersau Göl Kenarı Taraçası - 11,8 km / 7,3 mi
Roche Forum Buonas - 14,2 km / 8,8 mi
Beckenried - Klewenalp - 15 km / 9,3 mi
Klewenalp Teleferiği - 15,8 km / 9,8 mi
Schloss Meggenhorn - 16,1 km / 10 mi
Göl Kenarı Gezinti Yeri - 16,6 km / 10,3 mi
Tercih edilen havaalanı Seehof Hotel Du Lac Zürih Havalimanı (ZRH) - 65,5 km / 40,7 mi mesafede
Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.
Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 07.30 ve 10 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.
Weggis Feribot İskelesi yakınında
Seehof Hotel Du Lac misafirlere Weggis bölgesinde, göl üzerinde, Uferpromenade Weggis ile Weggis Feribot İskelesi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel İsviçre Ulaşım Müzesi ile 10,9 mi (17,5 km) ve Kilise Köprüsü ile 12,6 mi (20,2 km) mesafede.